ConStruccions Bernal
Empresa

Construccions Bernal, es una empresa familiar que desde fa mes de 40 anys es dedica a la construcció, promoció, venda i lloguer d’habitatges d’obra nova i locals, amb un àmbit geogràfic d’actuació a la ciutat de Sabadell i Castellar del Vallès.

Tenim una llarga experiència que hem anat adquirint amb els nostres clients, gràcies als quals i a la nostra serietat, professionalitat i tracte familiar, hem destacat dins del sector de la construcció..

El nostre afany es satisfer les necessitats dels nostres clients, creant habitatges a la seva mida i cuidant tots els detalls per oferir la màxima comoditat.
El treball i la constància han estat sempre la nostra tònica predominant durant tots aquests anys i d´aquesta manera poder donar tota la satisfacció que es mereixen els nostres clients i garantitzar la qualitat de les nostres construccions.
La nostra empresa disposa de la garantia que li dona la seva trajectoria al mercat de la construcció, ja que sempre s’ha tingut un interés especial amb la utilització de materials innovadors a les nostres construccions.
Habitatges d'obra nova Sabadell i Terrassa Lloguer d'habitatges Sabadell i Terrassa Properes promocions Sabadell i Terrassa Habitatges de segona mà Sabadell i Terrassa Lloguer de locals Sabadell i Terrassa